En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın bapsı; isim sağlamlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bu nedenle, satın alma hükümı vermeden önce yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate kırmızıınmalıdır. Ayrıca aksesuarların kalitesi, yangın kapkaloriın uzun vadedeki başarımını etkiler.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu gidiş uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Binaların yapısına mutabık kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya manevi kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın geçişini sınırlı bir dakika aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayan kapılardır.

Umumi amacı insanların binayı zarar kararlamadan vazgeçme etmesi Yangın Kapısı Fiyatları olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya alır.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha koca başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın yangın kapısı tertipli testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilgili araştırma ihya çhileışmalarımız vardır. 

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Kaplamalarda kullanılan sakıt maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına saik olabilir.

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları yangın kapısı üzerinde bulundurması şarttır.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine mevla bapların farklı fiyatları mümkün. Örnek olarak 120 an yangına dayanım süresine sahip bir yangın kapkaloriın fiyatı, 60 dakika yangına dayanım süresine mevla bir bapnın pahaından elan yüksektir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page